Cel mai mare lanț de restaurante din Bulgaria, Happy Restaurants, intră în România

Prima locație din Happy Restaurants din România este planificată să se deschidă la sfârșitul primei jumătăți a anului 2024, în AFI Cotroceni și va avea o suprafață de aproximativ 730 mp.

Intrarea în România face parte din planul de dezvoltare globală a companiei bulgare, care vizează creșterea de la 40 la 70 de locații până în 2030 și atingerea de noi piețe, inclusiv Emiratele Arabe Unite (Dubai).

Pe piața locală, Happy Restaurants intenționează să deschidă cel puțin alte cinci locații în următorii cinci ani în București. Brandul Happy a fost ales „Marca preferată” în Bulgaria în ultimii 14 ani consecutivi, conform IPSOS.

În 28 de ani, lanțul de restaurante a ajuns la peste 40 de locații în Europa, 35 de restaurante în Bulgaria și 5 în Spania și Marea Britanie, cu obiectivul de a ajunge la 40 de milioane de clienți în fiecare an.

Mai mult, Happy London a fost desemnat cel mai bun restaurant din Londra de către British Restaurant Awards 2022 și 2023 și premiat pentru cea mai bună echipă de ospitalitate pentru 2022 și 2023.

CITEȘTE ȘI: S-a deschis al doilea restaurant La Cocoșatu’ din București

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...