S-a deschis al doilea restaurant La Cocoșatu’ din București

Restaurantul cu specific românesc La Cocoșatu’ a deschis al doilea local din București, pe strada Clucerului nr. 41. Investiția pentru noul restaurant se ridică la 150.000 euro și a inclus activități de amenajare interioară a restaurantului și de utilare a bucătăriei.

Compania estimează o cifră de afaceri de 500.000 euro pe an, pentru al doilea restaurant al grupului, după primul an de activitate.

Restaurantul din strada Clucerului este al doilea restaurant lansat sub brandul La Cocoșatu’, după restaurantul din Băneasa, deschis în 1993 de Ion Oiță.

Cele două restaurante sunt deschise zilnic, de luni până duminică, între orele 11.00 – 24.00. Din octombrie 2019, restaurantul din Băneasa organizează spectacole cu muzică live în fiecare săptămână, de joi pănă duminică.

La Cocoșatu’ este un brand de renume al capitalei și nu numai. S-a născut aproape în același timp cu democrația, în 1993 și, de atunci, a fost alături de români în cele mai frumoase dar și în cele mai grele momente ale vieții lor. Anul acesta am simțit că este momentul să mergem mai departe, să ne transformăm într-un grup de restaurante”, au declarat Florin și George Oiță, acționarii grupului La Cocoșatu’.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Ultimele

Groupe Atlantic deschide prima fabrică din România în județul Prahova

Groupe Atlantic, companie din industria HVAC (încălzire – ventilație – aer condiționat), va deschide o fabrică și în România,...