concept

Money Buzz! este o revistă financiară high-quality, dedicată în primul rând cititorilor din generațiile Millennials și Gen Z.

Informațiile publicate sunt reale, scrise profesionist. Nu alegem niciodată cantitatea în locul calității și ne ghidăm după un cod deontologic strict.

Astfel, cititorii noștri au garanția că primesc doar informații importante, atent selectate și nealterate de opinii.

despre ce scriem

Sloganul nostru „In money we trust”, vorbește de la sine despre categoria de informații căreia îi acordăm cea mai mare importanță.

Fie că este vorba despre salarii, venituri minime sau modul în care îi cheltuiești, banii sunt „vedeta” revistei noastre.

Afaceri este categoria în care îți prezentăm informații fiscale, investiții și noutăți legate de comapaniile locale și felul în care acestea se dezvoltă.

Pentru români, proprietățile sunt foarte importante, la fel și pentru noi. Fie că este vorba despre imobiliare, retail, birouri sau logistică, ai garanția că aici vei găsi cele mai importante și cuprinzătoare informații din domeniu.

Tech este categoria în care vorbim despre aplicații, online, rețele de socializare și tendințele din mediul virtual.

Pentru că este cel mai important oraș pentru economia românească, București primește o atenție specială. În categoria dedicată ne concentrăm în special pe afaceri și imobiliare.

În plus, pentru a sprijini imaginea României în economia europeană, ediția în limba engleză îi aduce pe consumatorii din întreaga lume mai aproape de mediul de afaceri local.

scurt istoric

Chiar dacă moneybuzz.ro a apărut în 2017, revista are la origini două portaluri dedicate pieței imobiliare, care au fost preluate integral.

logo-propertybuyer
Înființat în 2010, Property Buyer a fost gândită ca o publicație dedicată pieței imobiliare.
cropped-logo-site-propertybuzz
Din 2013, Property Buzz a preluat integral activitatea Property Buyer. Am adăgat noi secțiuni, rubrici și am extins numărul de articole publicate.
Înființat în 2013, Properitari Direct a fost un portal dedicat proiectelor rezidențiale.

marca

Money Buzz! este marcă comercială înregistrată în toate cele 27 de state membre ale Uniunii Europene sub numărul 018426121 (detalii aici).