In money we trust, since 2010

cover money buzz

Money Buzz! este o publicație financiară high-quality dedicată tinerilor mileniali și din Generația Z.

Aproape 70% dintre cititorii noștri au vârsta sub 45 de ani. Mai mult, 56% dintre cititori sunt din grupa de vârstă 25-44 ani.

Știrile noastre sunt scurte, bazate pe fapte și cifre, fără titluri înșelătoare.

Money Buzz! Afaceri

Afaceri este categoria de informații care te ține la curent cu ultimele noutăți din rândul companiilor românești, de la cele mai importante la imm-uri. Acordăm o importanță majoră analizelor de business.

Money Buzz! Bani

Bani este categoria care îți aduce analize, statistici și informații legate de salarii, obiceiuri de consum sau economisire.

Money Buzz! Economie

Economie este o categorie care îți prezintă rând analize, studii, comparații, grafice din economia locală și mondială.

Nu lipsesc informațiile din cele mai importante ramuri ale economiei românești: industrieinfrastructurălocuri de muncă și tehnologie.

O atenție deosebită o acordăm informațiilor despre posibilitățile de finanțare, atât pentru tine, cât și pentru compania ta, fie că vorbim de credite de nevoi personale, investiții sau credite ipotecare.

Categoria oportunități îți aduce mai aproape ocaziile pe care ar trebui să pui mâna, fie că vorbim de programe ale statului sau ale unor entități private

Money Buzz! Investiții

Când vorbim despre investiții îți prezentăm cele mai importante achiziții ale companiilor, preluări, investiții în noi produse sau linii de producție. Nu lipsesc informațiile privind emisiunile de obligațiuni și listările la bursă.

Money Buzz! Imobiliare

Categoria imobiliare, una dintre cele mai iubite de cititori, se axează pe informații din domeniu și analize ale celor mai importante tranzacții.

Retail vorbește despre deschideri de magazine, centre comerciale și planurile ale marilor retaileri.

Birouri îți arată care sunt cele mai noi proiecte pe segmentul office, inovațiile din domeniu și noutățile legate de tranzacțiile din acest sector.

Rezidențial vine în sprijinul celor interesați de cele mai noi proiecte de locuințe, în special din zona București-Ilfov.

Money Buzz! Articol Plătit

Articol Plătit este o categorie unde publicăm articole publicitare comandate, contra cost, de agenții sau companii. Întreaga responsabilitate asupra conținutului acestora aparține autorilor.

2010

Pornim proiectul Property Buyer, din dorința de a informa publicul despre cele mai noi proiecte din retail.

2015

În linie cu noul concept al publicațiilor grupului, Property Buyer se transformă în Property Buzz.

Mai mult, acesta preia și site-ul cu informații din domeniul rezidențial Proprietari Direct.

2017

Apare Money Buzz!, publicația axată pe informații economice care reunește sub același brand fostele portaluri Property Buzz! și Cupon Buzz!

2020

Continuăm extinderea prin lansarea Money Buzz! Europa, revistă în limba engleză, cu informații economice din România și Europa.

Lansăm opt ediții locale în Viena, Varșovia, Copenhaga, Milano, Goteborg, Bratislava, Praga și Atena.