Meniul de prânz aduce o creștere cu 15% a numărului de clienți pentru City Grill

Lunar, peste 35.000 de clienți comandă meniul de prânz în restaurantele grupului

Grupul de restaurante City Grill înregistrează o creștere cu 15% în numărul de meniuri de prânz vândute comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Dinamica pozitivă vine după lansarea meniului de prânz disponibil de luni până vineri, în toate restaurantele din lanțul City Grill, la prețul de 34,9 lei. Acesta cuprinde două feluri de mâncare.

Meniul de prânz este disponibil de luni până vineri, în intervalul orar 11-17 și diferă în funcție de specificul restaurantului: supe, antipasti și paste, pizza, fripturi, burgeri sau preparate din fructe de mare.

În plus, clienții care fac parte din comunitatea Out4food, pot accesa și oferta 5+1 la meniurile de prânz, respectiv la fiecare 5 meniuri de prânz consumate, al 6 lea este din partea casei.

Grupul City Grill operează în prezent restaurante și cafenele sub brandurile Hanu’ Berarilor, Hanu’ lui Manuc, Pescăruș, Caru’ Cu Bere, Buongiorno.Italian, City Grill și hotelul La Boheme.

CITEȘTE ȘI: Pizza Hut Delivery a deschis o unitate în Bucureștii Noi

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...