All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

vineri | 4 decembrie | 2020
10.4 C
București

Au crescut vânzările sistemelor de automatizare pentru perdele şi draperii Somfy

Somfy și-a dublat afacerile pe segmentul sistemelor de automatizare destinate echipamentelor de umbrire pentru interior: motorizarea pentru perdele și draperii.

Rezultatele pozitive se bazează pe diversificarea portofoliului pentru piața locală şi pe lansarea gamei de produse WireFree, motoare alimentate cu baterie.

În ceea ce privește preferințele de consum ale românilor, se observă o creștere susținută pentru produsele din segmentul premium și o tendință către integrarea și interconectarea tuturor echipamentelor din locuinţă.

Controlul soluțiilor de umbrire automatizate pentru interior

- PUBLICITATE -

Perdelele, draperiile, jaluzelele electrice sunt controlate în mod standard prin intermediul unei telecomenzi.

Suplimentar, pot fi integrate în sistemul de casă inteligentă Somfy, accesibil prin utilizarea unității de comandă Connexoon Window RTS, care permite centralizarea, controlul și programarea echipamentelor de umbrire de interior: perdele, draperii, jaluzele, etc, precum și a sistemelor de iluminat compatibile direct dintr-o aplicație dedicată de mobil.

Astfel, utilizatorii vor putea realiza controlul acestora printr-un singur click, de acasă sau de la distanță, sau prin intermediul unei comenzi vocale.

Connexoon Window RTS este compatibil cu asistenții vocali Google Assistant și Amazon Alexa.

- PUBLICITATE -