Virgil Lixandru va prelua conducerea Somfy România și Republica Moldova

Începând cu 1 ianuarie 2024, Vlad Rovo, actualul Country Manager Somfy România și Republica Moldova va preda conducerea către Virgil Lixandru, Sales Manager în cadrul companiei.

Din noua sa poziție, Virgil Lixandru va prelua, pe lângă responsabilitățile curente, și departamentul customer service, urmând să raporteze la nivel regional către Martin Salomé – Business Unit Manager Baltics & România.

Începând cu anul viitor, Virgil Lixandru va coordona pe piața din România o echipă de 8 persoane, alături de care va continua creșterea cifrei de afaceri și va consolida și dezvolta portofoliul de clienți și proiecte.

Compania și-a triplat cifra de afaceri sub conducerea lui Vlad Rovo, până la 21,5 milioane de lei în anul 2022, are peste 4.000 de locuințe inteligente care sunt conectate prin platforma Somfy și peste 30.000 de dispozitive pe care acestea le controlează.

CITEȘTE ȘI: Florina Sereș este noul General Manager Xerox România

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...