Virgil Lixandru va prelua conducerea Somfy România și Republica Moldova

Începând cu 1 ianuarie 2024, Vlad Rovo, actualul Country Manager Somfy România și Republica Moldova va preda conducerea către Virgil Lixandru, Sales Manager în cadrul companiei.

Din noua sa poziție, Virgil Lixandru va prelua, pe lângă responsabilitățile curente, și departamentul customer service, urmând să raporteze la nivel regional către Martin Salomé – Business Unit Manager Baltics & România.

Începând cu anul viitor, Virgil Lixandru va coordona pe piața din România o echipă de 8 persoane, alături de care va continua creșterea cifrei de afaceri și va consolida și dezvolta portofoliul de clienți și proiecte.

Compania și-a triplat cifra de afaceri sub conducerea lui Vlad Rovo, până la 21,5 milioane de lei în anul 2022, are peste 4.000 de locuințe inteligente care sunt conectate prin platforma Somfy și peste 30.000 de dispozitive pe care acestea le controlează.

CITEȘTE ȘI: Florina Sereș este noul General Manager Xerox România

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Piața de influencer marketing din România va depăși 100 milioane de euro în 2024

Totalul bugetelor estimate din influencer marketing vor trece de 100 milioane euro în anul 2024, o creștere uriașă comparativ...

Sciccheria, Steam, Velocita și French Revolution sunt chiriași în clădirea Arghezi 4

Restaurantul cu specific italian Sciccheria, lanțul de cafenele Steam, gelateria artizanală Velocita și cofetăria French Revolution, toate business-uri locale,...