Somfy lansează TaHoma, un trio de instrumente inteligente

TaHoma switch este disponibilă în România la prețul de vânzare recomandat de 999 lei inclusiv TVA

Trending

Somfy a lansat noua suită TaHoma, un trio de instrumente complementare, care simplifică instalarea și traiul proprietarilor de case inteligente.

Practic, TaHoma este un switch care centralizează și controlează echipamentele din locuință printr-o simplă apăsare de buton.

În mod concret, utilizatorii pot salva scenarii personalizate cu ajutorul celor 2 butoane pentru a-și activa echipamentul și simplifica diverse operațiuni, cum ar fi la sosirea și plecarea de acasă.

Concepută de designerii de la Eliumstudio din Paris, unitatea inteligentă Somfy TaHoma se poate plasa oriunde în locuință, fiind nevoie doar de o priză și o conexiune Wi-Fi.

Switch-ul oferă compatibilitate nativă cu cei trei asistenți vocali principali de pe piață: Amazon Alexa, Google Assistant și Apple HomeKit.

În plus, este compatibil și cu protocoalele Somfy RTS și io-homecontrol, precum și cu Zigbee 3.0, un standard mondial în iluminatul inteligent.

Odată cu lansarea acestui switch, Somfy introduce și aplicația TaHoma. Din noua aplicație pentru mobil utilizatorii pot personaliza 2 din cele 3 butoane de control în funcție de obiceiurile lor zilnice.

TaHoma switch este disponibilă în România prin partenerii Somfy la prețul de vânzare recomandat de 999 lei inclusiv TVA.

CITEȘTE ȘI: Somfy a lansat un echipament care controlează sistemele smart home din locuință

- Publicitate -

Ultimele

Investițiile în startup-urile românești au depășit 100 milioane de euro

Startup-urile românești au atras investiții în valoare totală de 101.7 milioane de euro în 2022. România este a cincea...

Trebuie să citești