Solaris a început livrările unei noi tranșe de 25 troleibuze noi la Brașov

Solaris Bus & Coach începe livrarea unei noi tranșe de 25 troleibuze Solaris Trollino 18 în municipiul Brașov.

Livrarea se face în baza contractului semnat la sfârșitul anului trecut cu administrația locală, în valoare de peste 63 milioane lei (aproximativ 13 milioane euro).

Livrarea întregii serii de 25 troleibuze se va finaliza în decursul acestei luni.

Aceasta este a doua livrare de troleibuze Solaris către municipiul Brașov, adăugându-se celor 26 de troleibuze Solaris incluse în 2020 în parcul auto al RATBV.

Troleibuzele Solaris Trollino 18 sunt dotate cu un motor electric cu tracțiune de 240 kW, propulsie Medcom și captatori de curent cu retragere automată în cazul desprinderii de la rețea.

Totodată, acestea sunt echipate cu baterii de tracțiune pentru situații de urgență, ce oferă o autonomie de aproximativ 5 km în lipsa contactului cu linia de electricitate.

Fiecare troleibuz comandat are 18 m lungime, 2,55 m lățime și o înălțime de 3,45 m (incluzând captatorii) și poate transporta până la 133 de pasageri, 41 așezate.

Troleibuzele livrate municipiului Brașov vor avea o garanție de cinci ani (sau 350.000 km), timp în care Solaris va furniza consumabilele necesare pentru mentenanță.

Totodată, manopera lucrărilor de întreținere va fi realizată de personalul RATBV sub supravegherea reprezentantului Solaris.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...