ARO Palace vinde hotelul Coroana-Postăvaru cu peste 9 milioane de euro

Contractul de vânzare a fost semnat în 14 iulie cu compania câștigătoare a licitației publice, Elevate Properties. Prețul final plătit pentru hotelul Coroana-Postăvaru este de 9.367.000 euro.

Hotelul Coroana a fost inaugurat în 1910 în centrul Brașovului pe strada Republicii. În perioada comunistă, numele hotelului a fost schimbat în Postăvaru.

Aro Palace a anunțat în luna iunie finalizarea discuțiilor pentru aderarea hotelului Capitol la brandul Mercure al grupului francez Accor. Compania va investi peste 11 milioane de euro în reabilitarea acestuia.

Hotelul va avea 181 de camere, inclusiv 28 de suite, un restaurant cu servire „a la carte”, un lobby bar şi şase săli de conferinţe modulare, cu o suprafaţă totală de peste 500 mp.

Până la sfârșitul anului 2023, Aro Palace va finaliza o altă investiție importantă în restaurantul de la ultimul etaj al hotelului omonim, lucrările de renovare fiind estimate la peste 700.000 euro.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Brașov extinde sistemul de e-ticketing la toate vehiculele de transport public

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...