A fost inaugurat Aeroportul Internațional Brașov, cu un program de funcționare redus

Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav a fost inaugurat astăzi, 15 iunie 2023, cu un zbor de la București al companiei Tarom, pilotat de Cătălin Prunariu, fiul cosmonautului Dumitru-Dorin Prunariu.

Specific pentru lucrările publice din România ultimilor ani, ROMATSA a anunțat că poate asigura servicii de trafic aerian pentru Aeroportul Internațional Brașov doar între orele 7:00-19:00.

Modificarea programului după un orar specific bugetarilor va afecta în mod direct clienții, companiile aeriene și programul de zbor. În acest moment, este singurul aeroport din Europa de Sud-Est în care traficul este monitorizat şi controlat dintr-un turn virtual.

Multe dintre zborurile operate de noi sunt afectate comercial de aceste restricții impuse în ultimul moment de către autorității și ca atare, ne vedem obligați să comasăm unele zboruri iar acest lucru va genera anticiparea orei de decolare, se arată într-un comunicat al companiei DAN Air

DAN Air va opera începând de astăzi 12 destinații de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă (Otopeni) și Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav.

Primul zbor de linie al companiei va fi Brașov-Stuttgart, programat să decoleze în 15 iunie, ora 12:50. Alte destinații DAN Air cu plecare din Brașov sunt Bruxelles, Nuremberg, Londra și Barcelona.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Lagardere deschide Salonul de Business de la Aeroportul Sibiu

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...