Promenada, primul mall local care oferă servicii de valet parking

Începând cu data de 15 noiembrie, Promenada pune la dispoziția clienților săi un nou serviciu premium, marcând o premieră în România. Prin colaborarea cu Luxury Valet, Promenada devine primul centru comercial care va avea servicii de valet parking, pentru o experiență de shopping, business sau petrecere a timpului liber cu adevărat exclusivistă.

Situat în inima cartierului de business al Bucureștiului, Promenada vine în întâmpinarea vizitatorilor care își stabilesc aici întâlniri sociale sau de business sau care pur și simplu își doresc să economisească timp, evitând experiența căutării unui loc de parcare.

Cei care doresc să utilizeze acest serviciu pot apela la unul dintre valeții care se află în imediata apropiere a intrărilor din parcarea subterană, în zona barierelor de acces. Aceștia preiau mașinile, oferind clienților un tichet marcat cu un număr de identificare. La plecare, clienții transmit acest număr prin SMS la un număr de telefon dedicat, pentru a-și prelua autoturismul. În cadrul acestui serviciu, Promenada pune la dispoziție un număr de 20 de locuri de parcare. Vizitatorii centrului comercial pot beneficia de valet parking pentru un cost de 15 lei .

Cu o experiență dobândită peste hotare, în cadrul unei companii din Los Angeles specializată în transport auto de lux și servicii conexe, Luxury Valet lansează în România noul serviciu de valet parking prin colaborarea cu Promenada.

Oferirea acestui serviciu poziționează, încă o dată, Promenada printre brandurile pregătite să răspundă unei categorii de public atras de servicii exclusiviste.

„Promenada se bucură de o poziție specială, în mijlocul cartierului de business al Capitalei. Se adresează unui public special, la nevoile căruia suntem mereu atenți, pentru a-i oferi cea mai bogată experiență. Suntem preocupați în permanență să inovăm serviciile pe care le oferim, iar Luxury Valet este un nou pas în acest sens, precum și în dezvoltarea Promenada. Noul serviciu a primit deja aprecieri din partea celor care l-au accesat. Vom continua să ne adaptăm la noile trenduri și la nevoile publicului nostru.”, a declarat Sebastian Mahu, Head of Asset Management, NEPI Rockcastle, dezvoltatorul Promenada.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...