NEPI Rockcastle a deschis spații de lucru flexibile în cinci centre comerciale

NEPI Rockcastle a deschis spații de birouri flexibile create de Nooka Space, în cinci centre comerciale din România.

Birourile sunt amplasate atât în interiorul cât și în exteriorul centrelor comerciale Promenada Mall, Mega Mall București, Shopping City Timișoara, Promenada Sibiu și Shopping City Sibiu.

Colaborarea cu NEPI Rockcastle a constituit prilejul lansării Nooka Cube, un nou model de birou, proiectat special pentru spații exterioare, iar prima unitate a fost deja instalată la Promenada Mall.

Cu o capacitate de două birouri, Noka Cube are integrată tehnologia IoT pentru a permite gestionarea inteligentă și personalizarea condițiilor de lucru și dispune de mobilier și tehnologie de ultimă generație.

Designul modern permite luminii naturale să pătrundă în interior prin mai multe laturi, iar structura solidă a cabinei oferă un nivel ridicat de siguranță, indiferent de condițiile vremii.

Rețeaua de birouri inteligente, proiectată special pentru centrele comerciale NEPI Rockcastle, include și alte două modele de birouri, Nooka Air, destinate spațiilor interioare, și Nooka Max, pentru exterior.

În România, compania deține 20 de centre comerciale și 7 strip mall-uri în cele mai importante orașe din țară, printre care București, Sibiu, Timișoara, Constanța, Târgu Mureș, Târgu Jiu, Râmnicu Vâlcea sau Ploiești.

CITEȘTE ȘI: NEPI Rockcastle, emisiune de obligațiuni verzi de 500 milioane euro

- Publicitate -

Ultimele

HalfPrice ajunge la trei magazine în România, după deschiderea unității din București

Retailerul polonez HalfPrice a ajuns din această lună la trei unități pe plan local după ce a deschis cel...