MURMUR inaugurează primul magazin individual în Promenada Mall București

Brandul românesc de modă MURMUR se extinde pe piața locală prin deschiderea primului său magazin individual în Promenada Mall Floreasca din București.

Amplasat la etajul 1, noul magazin MURMUR va oferi o selecție exclusivă de articole vestimentare, incluzând piese în premieră pentru publicul din România.

Cabinele de probă sunt gândite ca un spațiu de răsfăț și relaxare, inspirat din moda budoir a anilor 50. De asemenea piesele purtate de celebritățile internaționale vor avea un spațiu dedicat.

CITEȘTE ȘI: Promenada și Mega Mall implementează serviciul Indoor Google Maps

Brandul mai deține un showroom în București și este prezent în magazine multibrand din țară, precum Victoria Gallery Băneasa, Victoria Gallery Constanța, Monom The Concept Store Cluj Napoca sau Boudoir Designer’s Boutique din Vivo Mall Cluj.

Lansat în 2011 de Andreea Bădală, designer și director creativ, MURMUR este prezent în magazine premium din Europa, Asia, SUA și Canada, fiind purtat de vedete precum Beyonce, Madonna și Kylie Jenner.

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...