Moda pentru bărbați: descoperă trendurile pentru această primăvară

Sunt foarte multe voci din lumea modei care spun că ai foarte multe variante din care să alegi primăvara asta. Sunt atât de multe tendințe din care să alegi încât este greu să dai greș. Trebuie doar să te uiți în garderobă și să renunți la toți pantalonii skinny sau cei care îți plăcea să îi porți până la glezne sau deasupra acestora. De asemenea, trebuie să renunți sau să le lași să aștepte alte tendințe și la cămășile în dungi și orice element de îmbrăcăminte pictat în culori luminoase și strălucitoare. S-a terminat cu neoanele și cu gleznele goale. 

În rest, poți purta orice atâta timp cât reușești să le asortezi corect sau să faci aspectul de straturi care se poartă foarte mult anul acesta. Straturile pot să aibă diverse texturi și să respecte spectrul de culori alb-negru, ciocolată, vișiniu, albastru, bej, teracotă și nuanțe de gri. Acum, treci în revistă toate elementele din dulapul tău, iar când observi că îți lipsește ceva, intră pe www.bolf.ro și caută ce ai nevoie. Sigur vei găsi de toate, deoarece au o gamă extrem de variată de produse pentru bărbați.

În primul rând, trebuie să știi că se poartă puloverele cu guler înalt, chiar și helăncile. Acestea se presupune că oferă purtătorilor o masculinitate și un farmec aparte. Iar dacă vă gândiți să vă acoperiți gâtul cu eșarfe și fulare, mai gândiți-vă încă odată. Anul acesta mergem pe ideea de deschidere. Nu ne mai ascundem. 

În al doilea rând, sunt foarte bine văzute aplicațiile de blană pe jachete, ceea ce adaugă la ideea de straturi de diverse texturi despre care vorbeam mai sus. Însă nu sunt eliminate nici cardiganele clasice, pelerinele chiar și cele de ploaie, parpalecele și toate aceste modele cu lungimi generoase, care poate folosesc și curele pentru închidere, pentru că anul acesta toate curelele revin în trend. 

Dintre toate culorile despre care vorbeam mai sus, bejul este o culoare statement anul acesta. Însă este mai greu de purtat decât ai crede. Trebuie să ai un corp foarte armonios și trebuie să știi să îl accesorizezi în aceleași tonuri deschise. Bărbații care vor alege această culoare vor fi considerați îndrăzneți, dar foarte eleganți și bine. Atenție doar, pentru că este foarte ușor să greșești.

Dacă ești un adept al imprimeurilor, trebuie să știi că poți alege printuri abstracte, geometrice, foto, animal print, chiar și florale și orientale. Grijă mare la ce le asociați, pentru a nu ieși în afara spectrului în totalitate. Chiar și dungile sunt permise, însă în special la pantaloni, care, așa cum spuneam, nu vor mai fi strâmți sau scurți până la glezne. Încep să ia volum și forme dintre cele mai interesante. Pantalonii cu volum sunt accentuați prin baza strânsă pe lângă gleznă, dar foarte aproape de pantof. Însă acest gen de pantaloni clar nu vor fi potriviți pentru siluete minione și cu proporții mai generoase. 

Acestea sunt doar câteva idei care să vă ajute. Pentru orientare, apelează oricând la Bolf.ro.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...