Cât dau româncele pe haine? Ce ținute caută și ce fel de produse preferă?

Bugetul alocat de femei pentru o ținută de de zi cu zi, de birou sau pentru o ocazie specială (petrecere) variază între 399 și 1.499 lei și cuprinde, în general, 3-4 articole vestimentare, arată datele The Outfit.

Piesele pe care le preferă sunt, în ordine: rochiile, pantalonii, top-urile, cămășile și fustele. Două din trei femei declară că poartă bijuterii, iar nouă din zece, și poșetă.

Brandurile românești sunt preferate de 27% dintre cliente, restul de 73% dintre produsele din coșul de cumpărături fiind branduri internaționale.

Până acum, peste 65.000 femei și-au creat un profil pe platforma The Outfit, iar 12.000 au făcut cel puțin o comandă, 50% dintre ele dorindu-și piese vestimentare pe care să le poarte de zi cu zi.

Alte 20% caută ținute pentru birou, în același procent – ținute pentru petreceri, nunți sau botezuri, și 10% – pentru alte ocazii specifice. Stilurile preferate sunt casual, feminin/romantic, minimalist și sofisticat. 50% dintre aceste femei alocă pentru o rochie un buget de până în 250 lei.

Clientul tip al platformei este medic, avocată sau economistă, în vârstă de 37 de ani, stabilită într-un oraș mare, cu un program foarte încărcat, care preferă culorile neutre.

CITEȘTE ȘI: Brandul de haine FUCT, protejat de Curtea Supremă din SUA

- Publicitate -

Ultimele

HalfPrice ajunge la trei magazine în România, după deschiderea unității din București

Retailerul polonez HalfPrice a ajuns din această lună la trei unități pe plan local după ce a deschis cel...