Lefties va deschide un magazin în proiectul mixed-use Iulius Town Timișoara

Lefties, parte a grupului Inditex, va deschide anul acesta, în proiectul mixed-use Iulius Town Timișoara, al doilea Digital Store din România. Unitatea va avea o suprafaţă de 5.000 mp.

Brandul spaniol, prezent în 16 țări, a intrat pe piața locală în octombrie 2023 prin deschiderea magazinului din Promenada Craiova, România fiind prima țară din Europa Centrală și de Est în care este prezent.

Magazinul comercializează colecții pentru întreaga familie – femei, bărbați, fete, băieți și bebeluși – la prețuri accesibile, dar și produse de beauty, tehnologie și papetărie.

CITEȘTE ȘI: Record de comenzi online pentru grupul Inditex: 249.216 într-o oră

Iulius Town Timișoara este al doilea proiect de regenerare urbană dezvoltat de compania IULIUS fiind inaugurat în 2019, în urma unei investiții de 442 de milioane de euro.

Proiectul are 102.000 mp de retail, 450 de magazine, cafenele şi restaurante tematice, 12 săli de cinema, centru de fitness, piscină semiolimpică, grădiniță şi şcoală primară, parc, carusel venețian, piațete evenimente și lac.

În zona de birouri proiectul imobiliar dispune de patru clădiri office premium cu o suprafață totală de 82.000 mp, unde sunt prezente 50 companii multinaționale și lucrează 9.500 de angajați.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...