Retailerul spaniol de fashion Lefties pregătește primul magazin din România

Retailerul de fashion Lefties, parte a gigantului spaniol Inditex, care mai deține Zara, Pull&Bear, Stradivarius, va deschide primul magazin din România la Craiova, în Promenada Mall.

Centrul comercial Promenada Craiova, care va include peste 150 de magazine, va fi inaugurat în luna octombrie 2023, după o investiție totală de 125 milioane euro.

În acest moment, Lefties, care a deschis primul magazin în 1999, operează 135 de magazine în 14 țări: Spania, Portugalia, Andorra, Mexic, Qatar, Arabia Saudită, Maroc, Tunisia, EAU, Egipt, Israel, Bahrain, Tunisia și Oman.

Retailerul comercializează articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru femei, bărbați, copii și bebeluși. Gama este completată cu colecții Homewear, Sportswear & Underwear.

Modelul de business al retailerului spaniol se bazează pe prețurile accesibile, fiind un concurent direct al Primark. Inițial, magazinele Lefties vindeau colecțiile vechi ale Zara, iar din septembrie 2020 are și magazin online.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Vânzările Inditex au depășit 26 de miliarde de euro

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...