Cum arată primul magazin deschis de Lefties în România, la Craiova

Lefties a deschis primul magazin fizic din România în centrul comercial Promenada Craiova, sub conceptul de „Digital Store”. Unitatea se întinde pe o suprafață de peste 4,300 mp.

Magazinul Lefties Craiova este dispus pe două nivele care găzduiesc colecțiile și ultimele tendințe în modă pentru întreaga familie – femei, bărbați, fete, băieți și bebeluși – la cele mai accesibile prețuri.

Conceptul de „Digital Store” vine cu case Easy Pay, cu cel mai recent standard mondial în sistemele automatizate de plată, cabine de probă inteligente și un sistem automat care controlează fluxul de acces la case.

Se adaugă serviciul de personalizare a articolelor de îmbrăcăminte, jocurile arcade, cabina antifonată de muzică, zona de chill, case automate pentru retururi și lockerele pentru preluarea instantă a comenzilor online.

Lansarea Lefties în România nu constă doar în deschiderea noului Digital Store din Promenada Craiova, ci și în inaugurarea magazinului online, prin intermediul căruia se pot comanda online produsele brandului.

În perioada 5 octombrie  – 5 noiembrie, clienții vor beneficia de o promoție de 10% la toate achizițiile online, folosind codul HOLAROMANIA înainte de plasarea comenzii.

CITEȘTE ȘI: Takko Fashion deschide un nou magazin în Craiova

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...