Faza a doua a Fashion House Pallady este aproape gata și se deschide în 25 iunie

Lucrările de construcție la faza a doua a Fashion House Pallady București continuă în ritm alert, iar marea deschidere este planificată pentru 25 iunie 2024.

Cu o suprafață de peste 5.700 metri pătrați, faza a doua a centrului comercial este deja închiriată în proporție de 70%, oferind noi magazine ancoră: Adidas, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Guess, Under Armour.

Prima fază Fashion House Pallady se întinde pe aproximativ 8.000 de metri pătrați și găzduiește branduri precum Nike, Puma, BSB, Killtec, Lee Cooper, Sizeer, Levi’s, Time Out, Triumph, US Polo Assn și Samsonite.

Primul centru outlet Fashion House s-a deschis în 2004 în orașul polonez Sosnowiec, în apropiere de Katowice, iar în București primul Fashion House s-a deschis în Militari, pe A1, în 2008.

CITEȘTE ȘI: Koton, TinaR, Exclusive VN și English Home au închiriat în Fashion House

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...