Avangarde Rezidențial Militari

Proiectul imobiliar Avangarde Rezidențial Militari se află în zona Militari, Strada Salcâmilor 19-21, după complexul rezidențial Militari Residence.
Despre complex
Conform site-ului dezvoltatorului, complexul Avangarde Rezidențial Militari va cuprinde 3000 de apartamente. Toate apartamentele sunt prevăzute cu centrală proprie, ușă metalica și finisaje de lux.
În ansamblu se află un magazin, o sală de fitness, restaurant, piscină, loc de joacă pentru copii, teren de fotbal.
Harta


Acces
Accesul spre Avangarde Rezidențial Militari se face din Bulevardul Iuliu Maniu pe strada Rezervelor, dar și din comuna Chiajna, pe aceeași stradă care se continuă până în Bulevardul 1 Decembrie 1918.
Transport în comun
Cel mai apropiat mijloc de transport în comun este reprezentat de autobuzele RATB (138 și 178) care întorc în incinta complexului Militari Residence, la o distanță de maxim 500 de metri de intrarea în Avangarde Rezidențial.
Prețuri apartamente 
Sunt disponibile garsoniere, apartamente cu 2 și 3 camere. Verifică site-ul dezvoltatorului pentru prețuri actualizate și oferte speciale.
Surse de informare
- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...