Militari Residence

Militari Residence este cel mai mare cartier rezidential din vestul Bucurestiului. Inceput acum cativa ani cu cateva blocuri construite in spatele centrului comercial Militari Shopping, Militari Residence a ajuns la zeci de blocuri, o gradinita si o scoala, sala de fitness, sala de nunti, restarant si pizzerie, complex de petrecere a timpului liber.

 

Despre complex:

Ansamblul ofera locatarilor toate facilitatile unui cartier modern, arculete, dotate cu banci si locuri de joaca pentru copii, un club de sanatate, gradinita, afterschool, scoala primara privata clasele I-IV, salon de infrumusetare, cabinet stomatologic, farmacie, numeroase magazine, parcare subterana si parcare supraterana.

 

Harta:

 

Acces:

Accesul este facil si se poate face din Bd.Iuliu Maniu fie prin intersectia de la Mc Drive (Metro) pe strada Osiei. A doua cale de acces este din comuna Chiajna, pe strada Rezervelor.

 

Transport in comun:

Transportul in comun se poate face prin intermediu RATB, autobuzele 138 si 178 avand capatul de linie in incinta complexului, statia de plecare fiind in fata primul bloc de la strada Rezervelor, pe partea dreapta. Statiile de metrou Preciziei si Pacii sunt la 10-20 minute de mers.

Linia 138 are prima plecarea din Carter Militari Residence la ora 5:00, iar ultima la ora 22:40 in timpul saptamanii, iar in weekend, prima plecare la ora 5:05, iar ultima la 22:30. Autobuzele liniei 138 circula spre Piata Universitatii.

Linia 178 are prima plecarea din Carter Militari Residence la ora 4:25, iar ultima la ora 22:40, in timpul saptamanii, iar in weekend, prima plecare la ora 4:55, iar ultima la 22:35. Autobuzele liniei 178 circula spre Sala Palatului.

Preturi apartamente:

Sunt disponibile garsoniere, apartamente cu 2 și 3 camere. Verifică site-ul dezvoltatorului pentru prețuri actualizate și oferte speciale.

 

Modalitati de plata, conform site-ului dezvoltatorului:

– credit Prima Casa

– credit ipotecar/imobiliar

– plata cash (cu reducere 50 euro/mp)

 

Surse de informare:

Galerie foto: https://www.militari-residence.ro/galerie_foto/

Site oficial: https://www.militari-residence.ro

Forumuri ale locuitorilor: https://forum.softpedia.com/topic/837340-militari-residence/

 

Sursa foto articol: https://www.militari-residence.ro/galerie_foto/

 

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...