CĂLDURĂ MARE! Ansambluri rezidențiale cu piscină

PropertyBuzz.ro îți prezintă o listă cu cele mai mari ansambluri rezidențiale din București și Ilfov, care dispun de piscină proprie.

Cosmopolis, cel mai mare ansamblu rezidențial din nordul Bucureștiului dispune de șapte piscine, unde accesul este gratuit pentru rezidenți. Mai mult, a fost amenajată și o plajă pe malul lacului adiacent complexului.

Militari Residence, este cel mai mare complex rezidențial din vestul orașului și prin conceptul Aqua Garden Militari oferă locuitorilor din ansamblu, dar și altor persoane din exterior, acces la două piscine cu o capacitate de 900 de șezlonguri, un bazin dedicat copiilor, vestiare individuale și dușuri cu apă caldă, bar și restaurant. Intrarea la Aqua Garden Militari se face contra cost, tariful este de 30 lei de luni până vineri și 50 de lei sâmbătă, duminică și în zilele de sărbătoare legală. În acest preț aveți inclus un șezlong, prosop și un cocktail alcoolic sau non alcoolic, la alegere.

Avangarde Rezidențial, dispune de piscină, cu acces gratuit pentru locatari, în ambele ansambluri rezidențiale din București, atât în cel din Prelungirea Ghencea cât și în cel din Militari. În Militari, există și un bar / restaurant, de unde se pot achiziționa cocktailuri.

Cartierul Verde, din Bragadiru, Șos. Alexandriei, dispunde de un spațiu de agrement cu piscină, Green Pool Restaurant, cu un program zilnic între 9:00-19:00.

Ibiza Sol, din Pipera, zona pasaj Pipera-Tunari, dispune de două piscine cu jacuzzi și o zonă de spa cu saună.

Curtea Domnescăeste un cartier exclusivist de vile din Domnești. Piscina ansamblului are dimensiunile de 20 m X 10 m şi o adâncime de 1,40 m, iar copiii au acces la o piscină mai mică, de dimensiunile 3 m X 4,5 m şi o adâncime de 40 de cm. Tarifele sunt de luni până vineri: 30 de lei pentru adulții și copii de peste 7 ani, respectiv 15 lei pentru copiii sub 7 ani (prețurile includ șezlong și prosop), sâmbăta și duminică: 50 de lei pentru adulții și copiii de peste 7 ani, respectiv 30 lei pentru copiii sub 7 ani (prețurile includ șezlong și prosop), iar programul de funcționare este 9:00 – 21:00.

Doar unul din 100 de ansambluri rezidențiale noi are și o piscină

- Publicitate -

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...

București vs Ilfov. Cum a evoluat piața imobiliară din cele două zone

Tranzacțiile rezidențiale din județul Ilfov au crescut cu 6% în 2023, comparativ cu anul precedent, în vreme ce, în...