Victoria Ploiesti Vest se deschide în martie 2019

Victoria Ploiesti Vest

Victoria Ploiesti Vest este cel mai nou proiect comercial in dezvoltare din Ploiesti, fiind situat la intersectia Soselei Vestului cu Soseaua Targovistei, intr-o zona intens circulata.

Parcul de retail de proximitate are o suprafata inchiriabila de 2.690 m2, principalii chiriasi urmand sa fie Mega Image – 951 mp, Pepco – 543 mp si ZooMania – 496 mp. Parcul urmeaza sa fie inaugurat in luna martie a anului viitor.

„Complexul Comercial Victoria Ploiesti Vest se bucura de o amplasare strategica in partea de vest a orasului Ploiesti, intr-o zona intens circulata. Retailerii au fost incantati de locatia aflata in apropierea unor cartiere rezidentiale mari, beneficiind de o zona generoasa de clienti potentiali.” declara Valentin Manu,  Head of Retail la Activ Property Services.

Piata spatiilor comerciale din Ploiesti are un indice mediu de dezvoltare, incluzand patru centre comerciale cu o suprafata inchiriabila totala de 110.000 m2, un parc de retail de 9.150 m2, unitati de tip big box (supermarketuri, discountere, unitati DIY, mobila) si spatii comerciale de strada.

Piata este dominata de centrele comerciale Ploiesti Shopping City si AFI Palace Ploiesti, densitatea de centre comerciale de 525 m2 la mia de locuitori plasand Ploiestiul pe locul 13 in topul oraselor din Romania.