Activ Property Services devine membru al rețelei globale TCN Worldwide

Activ Property Services este cel mai nou membru ce se alatura retelei de brokeri imobiliari TCN Worldwide. Operand la nivel national din 1993, Activ Property Services ofera servicii imobiliare integrate pentru sectorul comercial, inclusiv consultanta de specialitate si servicii de intermediere imobiliara pentru proprietari internationali si nationali, chiriasi, dezvoltatori sau investitori.

„Suntem fericiti sa anuntam expansiunea globala a retelei TCN Worldwide in Romania cu afilierea firmei Activ Property Services. Razvan Gheorghe si echipa lui de peste 30 profesionisti a deservit piata de proprietati comerciale din Romania la nivel national de peste 25 ani. Suntem mandri sa primim in randurile noastre una din primele firme imobiliare din Romania din sectorul comercial” a declarat Ross Ford, Presedinte & CEO al TCN Worldwide Real Estate Services.

„Suntem mandri sa devenim membru al retelei TCN Worldwide, una din cele mai mari organizatii internationale din industria proprietatilor comerciale” a declarat Gheorghe Razvan, Directorul General al Activ Property Services.

Cine este TCN Worldwide

Reteaua TCN Worldwide este unul din liderii serviciilor imobiliare pentru proprietati comerciale, cu peste 1.500 profesionisti in domeniul proprietatilor comerciale si deservind mai mult de 200 piete primare si secundare in lume.

TCN Worldwide ofera solutii integrate pentru proprietati comerciale in America de Nord, Asia, Orientul Mijlociu, Romania si Australia.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...