Bulgarii de la Horecano intră pe piața ospitalității din România

Horecano, companie infiintata in Bulgaria, intra pe piata locala a comertului cu produse pentru industria ospitalitatii.

Bulgarii au achizitionat un imobil cu destinatie de showroom si depozitare, avand suprafata de 1.660 mp si amplasat in a doua faza de dezvoltare a parcului logistic Recon Mogosoaia.

Horecano ofera o selectie de peste 19.000 de produse pentru industria ospitalitatii, pretabile pentru hoteluri, firme de catering, restaurante, baruri.

Produsele provin din fabrici cu traditie din tari precum Rusia, China, India, Turcia, Tailanda, Brazilia, Columbia, dar si din Uniunea Europeana.

Pana in prezent firma Recon a dezvoltat trei parcuri industriale care se adreaseaza companiilor mici si mijlocii, situate in Magurele, Mogosoaia si Buftea.

Tranzactia a fost intermediata de Activ Property Services.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...