Studenții angajați la McDonald’s primesc burse de 100.000 de lei

McDonald’s desemnează 45 de angajați studenți în programul Bursele McDonald’s 2019 și îi premiază pe fiecare dintre ei cu câte o bursă de merit în valoare de 2.500 de lei net.

De 13 ani, studenții angajați la McDonald’s care dau dovadă de rezultate deosebite la învățătură și la locul de muncă sunt susținuți de companie prin programul Bursele McDonald’s și sărbătoriți alături de familie si profesori, în cadrul unui eveniment special.

Ajuns la cea de a 13-a ediție, programul Bursele McDonald’s are rolul de a recompensa angajații cu rezultate remarcabile la învățătură și la locul de muncă. În toate aceste ediții, am oferit 375 de burse în valoare de peste 160.000 de euro și ne mândrim că și anul acesta putem susține dezvoltarea personală a 45 de angajați prin acest program”, a declarat Irina Panaite, Director Resurse Umane, Premier Restaurants România.

În acest an, cei 45 de bursieri au fost selectați printr-un proces ce s-a desfășurat în perioada martie – aprilie 2019. Aceștia au avut o serie de condiții de îndeplinit pentru a beneficia de o bursă McDonald’s, precum minimum media 8 la absolvirea anului universitar precedent sau minimum nota 8 la admitere, în cazul studenților aflați în primul an. De asemenea, au fost luate în considerare recomandările profesorilor din facultate și evaluările de performanță de la locul de muncă.

La ceremonia de decernare a premiilor au fost prezenți managementul companiei și părinții angajaților. Fiecare bursier a primit câte un cec în valoare de 2.500 lei net, înmânat de Daniel Boaje, Directorul General Premier Restaurants România, care i-a felicitat personal și i-a încurajat să își continue studiile cu la fel de multa dedicare.

- Publicitate -

Ultimele

TypeLess, un startup care ajută companiile să reducă timpul petrecut cu extragerea și managementul datelor

Startup-ul TypeLess optimizează procesele repetitive de introducere de date, extrage informațiile relevante din documente și le pune la dispoziția...