Restaurantul McDonald’s cu numărul 99 din România, inaugurat la Craiova

McDonald’s a deschis unitatea cu numărul 99 din România la Craiova în noul centru comercial Promenada Mall, pe Calea Severinului, nr. 61. Restaurantul este al treilea din Bănie.

Restaurantul este dotat cu ecrane digitale de afișare a produselor și șase kioskuri de comandă care permit clienților să-și personalizeze comenzile și să plătească contactless.

Produsele McDonald’s pot fi consumate în zona de food-court sau la pachet, prin serviciul de McDelivery. Restaurantul dispune și de o cafenea McCafé, fiind deschis zilnic între 10.00 – 22.00.

Premier Restaurants operează restaurantele McDonald’s din România. Din cele 99 de restaurante din 29 de orașe, 52 sunt de tip Drive-Thru și 55 au și cafenele McCafé. Compania are peste 5.400 de angajați.

CITEȘTE ȘI: Studenții angajați la McDonald’s primesc burse de 100.000 de lei

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...