McDonald’s vrea să angajeze încă 1.000 de persoane în România

Peste 45% dintre cei care lucrează pentru lanțul de fast-food fac parte din Generația Z, iar mulți dintre aceștia se află la primul job

Peste 1.000 de locuri de muncă sunt disponibile în cadrul restaurantelor McDonald’s din România, alături de 120 de locuri în cadrul programului de dezvoltare profesională Manager Trainee.

Locurile de muncă includ toate pozițiile disponibile în toate locațiile din țară: Crew Member (lucrător comercial), Barista, Manager Trainee sau Guest Experience Leader (responsabil ospitalitate).

Pachetul salarial pentru un nou angajat variază în funcție de poziția ocupată și de numărul de ore lucrate, la care se adaugă tichetele de masă în valoare de 30 lei pe zi, diverse sporuri pentru ture de noapte sau de weekend și bonusuri acordate în funcție de rezultatele obținute de restaurant.

De asemenea, începând cu data de 1 aprilie 2023, angajații din restaurantele McDonald’s beneficiază de abonamente medicale și servicii de telemedicină.

Astfel, pentru o normă de 8 ore, un Crew Member poate ajunge la un pachet salarial de până la 3.200 lei net, un Guest Experience Leader ajunge la 3.500 lei net, iar un Manager Trainee de până la 4.000 lei net.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Munca din „biroul de acasă”. Pandemia a transformat piața forței de muncă

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...