Steffen Greubel este noul CEO al Metro AG

Consiliul de Supraveghere al Metro a votat în unanimitate numirea lui Steffen Greubel în funcția de CEO. Acesta îl succede pe Olaf Koch, care a părăsit compania pe 31 decembrie 2020.

Începând cu 1 ianuarie 2021, Christian Baier (CFO) și Rafael Gasset (COO) și-au asumat, împreună, rolul de CEO interimar, urmând ca Steffen Greubel să preia oficial noul rol din 1 mai 2021.

În prezent, acesta este membru în Consiliul de Conducere al Würth Group (companie din domeniul elementelor de asamblare, sistemelor de ancorare, adezivilor și a cosmeticelor auto).

Steffen Greubel a coordonat în cadrul companiei liniile de activitate esențiale și a supervizat toate proiectele strategice ale Consiliului de Conducere, inclusiv cele privind transformarea digitală.

Anterior, el s-a numărat printre parteneri în divizia dedicată segmentului retail european și bune practici în zona de bunuri de consum a McKinsey & Company, oferind consultanță cu accent pe vânzări, operațiuni și transformare.

De altfel, în acea perioadă, Metro a fost una dintre companiile pentru care a oferit servicii de consultanță.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...