Rețeaua LaDoiPași atinge un nou record și inaugurează magazinul numărul 2.000

Rețeaua LaDoiPași, dezvoltată de METRO, marchează deschiderea magazinului cu numărul 2.000. Unitatea este situată în comuna Osica de Sus, județul Olt.

Magazinul LaDoiPași cu numărul 2.000 a fost deschis la inițiativa unor antreprenori din sudul țării care s-au hotărât să dea un suflu nou spațiului care fusese, cândva, magazinul copilăriei lor.

În magazinele LaDoiPași, consumatorii găsesc o gamă largă de produse de bază, produse proaspete, lactate și brânzeturi, legume și fructe, carne proaspătă și preparate din carne.

Ce presupune franciza LaDoiPași

În acest parteneriat, METRO vizează deschiderea magazinului, elementele de branding, de mercantizare, dotările cu echipamente și suport IT, materialele promoționale, campanii și transferul de know-how și instrumentele de lucru în retail.

Cel mai important element de diferențiere pe piața locală, îl reprezintă păstrarea independenței antreprenorilor.

Spațiile comerciale împrumută elemente din comerțul modern, dar păstrează, totodată, familiaritatea comerțului tradițional și gradul de flexibilitate.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...