METRO înlocuiește magazinul PUNCT din Buzău cu o unitate nouă

METRO Buzău se redeschide de astăzi într-o locație nouă, modernă, cu o suprafață 3.800 metri pătrați și peste 6.300 de produse disponibile la vânzare.

Noul magazin METRO este situat în imediata vecinătate a fostului magazin PUNCT, la o distanță de doar 500 metri.

Noua clădire a fost proiectată de la zero pentru a corespunde în totalitate standardelor companiei și pentru a oferi clienților toate facilitățile de care aceștia au nevoie.

Spațiul comercial este aproximativ cu 45% mai mare comparativ cu fostul magazin PUNCT din proximitate (acesta din urmă avea o suprafață de 2.600 metri pătrați).

De asemenea, spațiul de depozitare este mai mare, în timp ce birourile și spațiile administrative au alocate o suprafață mai mică, de 25%.

Magazinul METRO Buzău are o parcarea de 132 de locuri, din care 37 sunt acoperite, o creștere semnificativă comparativ cu cele 23 de spații de parcare disponibile în vechiul magazin.

Unitatea oferă servicii de livrare pentru clienții din Buzău și împrejurimi, printr-un parteneriat cu un furnizor de servicii logistice, care pune la dispoziție, pentru început, patru mașini noi a câte 3,5 tone, cu temperatură controlată.

Mai mult, magazinul este deservit de 49 de angajați, comparativ cu 21 de angajați anterior.

CITEȘTE ȘI: Ursus a închiriat 20.000 mp în parcul industrial WDP Buzău

- publicitate -