Profi are magazine în toate județele țării

Odata cu deschiderea, la inceputul lunii iunie, a magazinului sau din Calarasi, PROFI a ajuns sa fie prezent in toate judetele tarii, consolidandu-si pozitia ca reteaua cu cea mai mare extindere geografica din Romania.

In aceasta saptamana, dezvoltarea retelei a continuat cu inaugurarea altor trei magazine in Timisoara, Oradea si cu adaugarea unei noi localitati in portofoliul PROFI: Miercurea Nirajului.

Noul magazin timisorean se afla pe Bd. Revolutiei nr. 7, la parterul unei cladiri de locuinte, si are o suprafata totala de 485 mp din care sala de vanzari acopera 265 mp. El functioneaza in format City.

Cel din Oradea se afla pe str. I.Cantacuzino nr. 21, tot la un parter de cladire de locuinte si are o suprafata totala de 343 mp, sala de vanzari fiind de 215 mp. Este operat ca magazin City.

Al zecelea magazin din judetul Mures se afla acum la Miercurea Nirajului, pe str. Piata Teilor nr. 46, in format Mini, cu o suprafata totala de 410 mp si o sala de vanzari de 237 mp.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...