PROFI extinde suprafața de depozitare din CTPark Bucharest West la 67.000 mp

CTP a livrat la timp și în buget pentru PROFI o clădire nouă cu o suprafață de 10.000 mp și extinde suprafața de depozitare ocupată de retailer în CTPark Bucharest West la 67.000 mp.

Toate spațiile au fost gândite și construite astfel încât să fie potrivite pentru întreaga gamă de produse a retailerului, de la produse neperisabile și care nu necesită condiții speciale de depozitare, până la cele care necesită temperatură controlată.

Depozitul PROFI din CTPark Bucharest West va fi dotat cu un parc fotovoltaic cu o putere instalată de 3 MW, care va asigura un flux suplimentar de energie de aproximativ 4100 MWh/an, pentru a eficientiza consumul în perioadele de vârf.

De asemenea, PROFI a anunțat de curând că desfășoară un proiect pilot de implementare a panourilor fotovoltaice pe magazinele sale din Șag, Făget, Timișoara, Giarmata, Sânandrei, Lipova, și din alte localități, ca măsură de economisire a energiei.

Cu 28.000 de angajați și peste 1.640 de magazine proprii și partener prezente în circa 770 de localități, PROFI este firma cu cel mai mare număr de angajați din România. 

Amplasat în apropiere de București, la km 23 pe Autostrada A1, CTPark Bucharest West este cel mai mare parc industrial din România, precum și din rețeaua CTP, dezvoltator ceh prezent în 10 țări.

Parcul logistic și industrial are o suprafață închiriabilă de peste 770.000 mp și găzduiește peste 2.000 de angajați care își desfășoară zilnic activitatea aici.

CITEȘTE ȘI: WDP construiește două depozite pentru Profi la Craiova și Timișoara

- Publicitate -

Ultimele

Modele de afaceri care pot beneficia de pe urma cutiilor de autoformare

Cutiile de autoformare sunt un tip de ambalaj ce sunt utilizate într-o arie vastă de domenii. Scopul lor este...