Peste 30% din apartamentele din prima etapă a fazei 1 a Stellaris Residencias, vândute

Hercesa anunță că  a vândut peste 30% din cele 129 de apartamente ale primei etape din faza 1 a Stellaris Residencias, proiectul pe care compania îl dezvoltă lângă Stadionul Steaua.

Prima fază a Stellaris Residencias presupune o investiție de 59 de milioane de euro, va fi construită în patru etape, va cuprinde 482 de apartamente și are ca termen de finalizare sfârșitul anului 2024.

Avansăm conform graficului cu lucrările de construcție pe care le-am demarat în luna iunie a acestui an și am ajuns la 25% cu execuția structurii de rezistență la prima clădire a proiectului

Romeo Ghica, manager de operațiuni Hercesa România

Complexul va beneficia de facilități precum 3.000 de metri pătrați de spații verzi, terenuri de baschet, zone de relaxare și locuri de joacă pentru copii, toate acestea destinate exclusiv rezidenților.

Proiectul va avea la finalizare peste 4.500 de apartamente, include construirea de infrastructură rutieră și educațională: 2,7 kilometri de străzi, o grădiniță și o școală cu clasele I-VIII.

CITEȘTE ȘI: Hercesa continuă dezvoltarea ansamblului rezidențial Vivenda

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...