Peste 15.500 de mici afaceri au avut vânzări record

Cu ocazia evenimentului „Ziua Afacerii Tale”, METRO a susținut peste 15.500 de afaceri din România să fie mai aprope de clienții lor cu oferte speciale și evenimente inedite.

În această zi, numărul clienților afacerilor independente s-a triplat în unele cazuri, iar alte locații au avut vânzări record pentru o zi de marți.

Antreprenorii români au avut la dispoziție 4 luni pentru a se înscrie pe platforma www.ziuaafaceriitale.ro. METRO a pus la dispoziția participanților un kit de promovare online, astfel încât să faciliteze comunicarea ofertelor speciale către clienții finali.

Conform studiului METRO, realizat anual cu ocazia evenimentului „Ziua Afacerii Tale”, 88% dintre antrepenorii români au declarat că instrumentele digitale sunt cruciale pentru afacerea lor, iar clienții acestora sunt de aceeași părere: 32% dintre ei ar evita un local care nu are un website, iar pentru un procent similar este important ca restaurantul să aibă opțiunea de rezervări online.

În urma campaniei inițiată de METRO pe 8 octombrie, zeci de mii de persoane au accesat ofertele puse la dispoziție de afacerile locale. Acest lucru dovedește interesul crescut al consumatorilor români pentru afacerile independente, 47% dintre ei fiind în favoarea acestor tipuri de afaceri datorită autenticității pe care o aduc în comunitate.

- publicitate -

trebuie să citești