Metalurgiei Park Residence – un mega proiect imobiliar în sudul Bucureștiului

Metalurgiei Park Residence va fi amplasat in zona Berceni, la intersectia strazilor Metalurgiei cu Drumul Binelui, o zona unde sunt amplasate cele de mari centre comerciale din zona: Carrefour, Auchan, Lidl, Hornbach, Selgros, Metro, avand acces imediat la RATB si foarte facil catre Statia de Metrou Aparatorii Patriei.

Terenul, unde in prezent sunt amplasate serele Berceni, a fost vandut de Horia Culcescu, un milionar prezent in Top 300 Capital.

Pentru faza initiala, au achizitionat loturi de teren de aproximativ 15 ha, o serie de dezvoltatori consacrati din Sudul Capitalei : Brown Residence, Top House si Viva Residence, care  si-au anuntat intentia de a construi pana in anul 2016 nu mai putin de 5000 de noi apartamente in cadrul mega ansamblului.

Parcul rezidential va oferi facilitati precum scoala, gradinita, Spa si toata gama de servicii, avand paza, monitorizare video, iluminat nocturn. Fiecare ansamblu va avea spatii de joaca pentru copii si spatii verzi cu drumurile late de acces si circulatie in ansamblu.

Preturile apartamentelor puse in vanzare in cadrul proiectului vor incepe de la circa 800 de euro/mp util cu TVA de 5% inclus, iar costul unui loc de parcare va fi de 1.500 de euro plus TVA.

Avand in vedere ca in zona exista deja un Plan Urbanistic Zonal, care va permite ridicarea de imobile de locuinte in cel mai scurt timp, primele blocuri vor fi disponibile la vanzare in prima parte a anului 2015.

Metalurgiei Park Residence – Primul Parc Rezidential din Romania, va fi realizat cu capital integral romanesc, prin utilizarea fortei de munca din Bucuresti si zonele limitrofe si in care se vor regasi pentru prima data sub acelasi acoperis foarte multe brand-uri imobiliare locale ale caror produse  sunt concepute sa raspunda tuturor cerintelor locative pentru cei  care doresc o locuinta noua, la preturi decente, cu acces rapid la mijloacele de transport in comun, inclusiv la metrou, amplasat la numai cateva minute de marile centre si galerii comerciale, scoli, spitale, gradinite si unitati de invatamant superior.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...