All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

marți | 4 august | 2020

Libra Bank finanțează construcția Swissotel, cel mai înalt hotel din București

Niro Investment Group a semnat cu Libra Internet Bank un acord de finanțare în valoare de 24 milioane de euro pentru dezvoltarea proiectului hotelier Swissotel din Bulevardul Expoziției.

„Swissotel este un proiect ambițios, conceput ca un reper de calitate pe piața hotelieră din București, care se află încă mult în urma altor capitale europene și are mare nevoie de astfel de investiții”, a declarat Zsolt Nagy, CEO al Niro Investment Group.

„Acest gen de proiect se potrivește și strategiei noastre de specializare pe nișe”, a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

Cum va arăta Swissotel București

- PUBLICITATE -

Construcția clădirii a demarat în octombrie 2018, în acest moment fiind finalizate lucrările la structura subterană.

Hotelul urmează să fie dechis în 2022, iar investiția totală este estimată la 52 de milioane de euro. Swissotel este un brand hotelier premium al grupului Accor, fiind adus în premieră pe piața din România.

Swissotel va avea 225 de camere, restaurante, piscină, facilități spa & fitness și o zonă dedicată întâlnirilor de afaceri şi organizării de evenimente corporate. Clădirea va avea 85 de metri înălțime, cu 27 de nivele, dintre care 3 subterane, și o suprafață totală construită de aproximativ 30.000 de metri pătrați.

- PUBLICITATE -