Anca Simionescu este noul Director General Niro Investment Group

Doamna Simionescu are o experiență de peste 15 ani pe piața investițiilor imobiliare comerciale și rezidențiale, managementul activelor și dezvoltarea afacerilor

Niro Investment Group anunță numirea Ancăi Simionescu în funcția de Director General, cu rolul de a coordona și dezvolta proiectele de investiții ale grupului.

Anca Simionescu are o experiență de peste 15 ani pe piața investițiilor imobiliare comerciale și rezidențiale, managementul activelor și dezvoltarea afacerilor.

Doamna Simionescu este absolventă a Facultății de Robotică a Universității Politehnice București și deține un masterat în același domeniu la Universitatea din Osaka, precum și un MBA în fuziuni și achiziții imobiliare de la Harvard School of Business.

Anca Simionescu a coordonat proiecte imobiliare de referință din București, în calitate de membru în echipele manageriale ale unor companii precum Skanska, Forte Partners și Lion’s Head.

La începutul carierei sale, a făcut parte din echipa Niro Investment Group, coordonând dezvoltarea Central Residential Park, primul proiect imobiliar rezidenţial de tip condominiu din România.

Niro Investment Group pregătește prima investiţie internaţională majoră în dezvoltarea unui resort de lux în Insulele Maldive. În țară, compania are în dezvoltare Corinthia Grand Hotel Boulevard și Swissôtel Bucharest, două branduri hoteliere premium.

Grupul deține un portofoliu de proiecte care însumează 500.000 mp construiți și investiții în valoare de peste 400 milioane euro.

Printre proiectele dezvoltate și administrate se află cel mai mare hub comercial din sud-estul Europei – Dragonul Roșu, clădiri de birouri, proiecte rezidențiale și hoteluri.

CITEȘTE ȘI: Pandemia a scăzut gradul de ocupare și numărul de angajați din hoteluri

- publicitate -