Cum arată „camera prototip” din Corinthia Grand Hotel Boulevard Bucharest

Camera prototip a hotelului a fost finalizată și oferă o imagine asupra stilului, confortului și dotărilor caracteristice brandului internațional de lux Corinthia.

Cu o suprafață de 120mp, „camera protoptip” a Corinthia Grand Hotel Boulevard Bucharest este în fapt un apartament de lux.

Astfel, acesta include un dormitor spațios cu dressing și baie, dinning room, living room și o zona pentru birou.

Amplasat pe colț, la intersecția Bulevardului Regina Elisabeta cu Calea Victoriei, apartamentul oferă o priveliște spectaculoasă asupra centrului vechi al capitalei.

Interioarele sunt somptuoase, fiind folosite materiale de lux precum marmura Calacatta și o cromatică rafinată în nuanțe de șampanie și auriu cu accente de albastru regal.

Elementele de decor subtil stilizate sunt inspirate din poemul „Floare albastră” de Mihai Eminescu și creează un spațiu care îmbină armonios confortul, eleganța și căldura.

Grand Hotel Boulevard Bucharest va fi primul luxury boutique hotel deschis în România sub brandul exclusivist Corinthia.

Hotelul va avea 30 de apartamente de lux, salonul istoric „Grand Ballroom”, bar-lounge, braserie, spa, beauty salon și sală de fitness, florărie precum și săli private pentru conferințe.

Construit în 1867 de arhitectul Alexandru Orăscu și proiectat chiar de la început ca hotel, Grand Hotel du Boulevard este primul hotel din ţară iluminat electric, cu apă curentă în camere și ascensor.

Dealtfel, arhitectura remarcabilă și dotările care întruneau cele mai înalte standarde de confort i-au adus medalii de aur la expoziţiile internaţionale de la Milano (1906) și Torino (1911).

CITEȘTE ȘI: Clădirile istorice din București, țintă a investitorilor imobiliari

- Publicitate -

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...

București vs Ilfov. Cum a evoluat piața imobiliară din cele două zone

Tranzacțiile rezidențiale din județul Ilfov au crescut cu 6% în 2023, comparativ cu anul precedent, în vreme ce, în...