ING Bank oferă o variantă virtuală pentru toate tipurile de carduri

ING Bank lansează cardurile virtuale pentru clienții persoane fizice, o premieră în România. Varianta virtuală este disponibilă pentru toate tipurile de carduri VISA, de debit sau credit.

Acestea sunt emise instant, gratuit, direct din HomeBank și pot fi utilizate imediat ca un card normal pentru tranzacții online sau direct la POS folosind telefonul mobil.

Pentru clienții care au nevoie de cash, ING Bank oferă în prezent posibilitatea de a retrage sume mici de la bancomatele proprii, prin generarea unui cod în HomeBank.

Cardurile virtuale sunt din ce în ce mai utilizate în lume, pe măsură ce furnizorii de servicii bancare încep să le facă disponibile.

Cardurile virtuale ING pot fi administrate direct din Home’Bank și pot fi blocate temporar sau închise în orice moment.

Pot fi folosite inclusiv pentru a crea un buzunar separat pentru plățile online și contactless, adică un cont separat cu card virtual atașat, dincolo de cel în care în care clientul își încasează salariul.

Aprobarea plăților online intră sub sistemul de securizare 3D secure pentru magazinele înrolate în acest protocol, care necesită autorizare din aplicația de mobile banking.

Cardurile virtuale ING Bank nu au taxe de emitere sau administrare și pot fi atașate oricărui cont de lei sau euro, în funcție de preferințe.

- Publicitate -

Cât de pline sunt mijloacele de transport în comun din București? Poți vedea pe Google Maps

De astăzi, călătorii pot vedea în timp real, în aplicaţia Google Maps, gradul de încărcare al mijloacelor de transport...

Continental Tires Timișoara închiriază un depozit pentru stocarea anvelopelor

VGP anunță finalizarea celei de-a 8-a clădiri din VGP Park Timișoara odată cu livrarea depozitului către Continental Tires Timișoara,...