Peste jumătate din comenzile plasate pe eMAG sunt achitate cu cardul

În total, plățile cu cardul online au înregistrat o creștere de 22% în 2022, comparativ cu anul precedent

Trending

Mai bine de 56% din totalul plăților efectuate la nivel național de către clienții eMAG au fost realizate online prin intermediul unui card.

Valoarea medie a comenzilor achitate cu cardul online în 2022 a fost de 316 lei, cu excepția Black Friday și a lunii decembrie, când a crescut cu aproximativ 60%.

Interesant, 65% dintre comenzi au fost plasate prin intermediul aplicației mobile. Cea mai mare comandă a unui client persoana fizică achitată cu cardul online în 2022 s-a ridicat la 58.000 lei.

Din punctul de vedere al ponderii celor care achitat comenzile cu cardul în 2022, București se află primul loc, cu 63% din totalul comenzilor, urmat de județele Cluj (62%), Ilfov (60%), Iași (55%), Brașov (55%) și Sibiu (54%).

În plus, peste un milion de clienți beneficiază în acest moment de opțiunile de amânare a plății cu 30 de zile și eșalonare în patru rate lunare, pe care le pot folosi pentru a comanda produse din toate categoriile.

Procentul comenzilor realizate cu ajutorul eMAG My Wallet a ajuns la peste 6% din total, la un an de la introducerea acestui serviciu.

MAI MULTE | ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI BUSINESS | ȘTIRI BANI |

CITEȘTE ȘI: eMAG a lansat un credit cu finanțare 100% online

- Publicitate -

Ultimele

Românii au făcut mai puține comenzi de mâncare gătită în 2022

Numărul lunar de comenzi pentru mâncare gătită a scăzut de la 4,4 în 2021, la 3,3, anul trecut, arată...

Trebuie să citești