Încep lucrările la primele 406 apartamente din Greenfield Teilor Băneasa

Impact Developer & Contractor a semnat două contracte de antrepriză, în valoare de 18.4 milioane euro + TVA, cu Electrogrup S.A. pentru construirea a 406 de apartamente în faza a IV-a din Greenfield.

Lucrările vor începe în luna ianuarie 2021 și vor fi finalizate in primul trimestru al anului 2022.

Contractele semnate cu Electrogrup vizează construirea primelor 5 blocuri, cu un total de 406 de apartamente din totalul de 14 blocuri și 1167 apartamente.

Valoarea contractelor este de 18.4 mil Euro + TVA, iar valoarea investiției se ridică la 26.6 mil Euro + TVA. Oferta include unități de tip studio, apartamente cu 2 camere și 3 camere, iar locurile de parcare vor fi disponibile atât în subteran cât și suprateran.

Noul Greenfield va avea panouri solare, un sistem de colectare selectivă și gestionare a deșeurilor, dar și iluminat eficient, alături de infrastructură pentru recuperarea şi gestionarea apei uzate.

Ofertele de lansare pentru apartamentele din Noul Greenfield, valabile în cadrul Programului de Fidelizare, pornesc de la 68.236 € + TVA pentru unitățile tip studio, 84.161 € + TVA pentru apartamentele cu 2 camere și 109.788 € + TVA pentru apartamentele cu 3 camere.

- Publicitate -

Cât de pline sunt mijloacele de transport în comun din București? Poți vedea pe Google Maps

De astăzi, călătorii pot vedea în timp real, în aplicaţia Google Maps, gradul de încărcare al mijloacelor de transport...

Continental Tires Timișoara închiriază un depozit pentru stocarea anvelopelor

VGP anunță finalizarea celei de-a 8-a clădiri din VGP Park Timișoara odată cu livrarea depozitului către Continental Tires Timișoara,...