Un sfert dintre apartamentele disponibile în North Avenue au fost contractate

Proiectul va fi alcătuit din două imobile rezidențiale, structurate pe un regim de înălțime P+5E+6R+7R

A|B Imobiliare anunță că pentru circa 25% din apartamentele disponibile spre vânzare în cadrul ansamblului rezidențial North Avenue din București au fost semnate rezervări sau antecontracte de cumpărare – în aproximativ o lună de la lansarea oficială a vânzărilor.

North Avenue by A|B Imobiliare este un complex rezidențial exclusivist, situat în nordul Bucureștiului, în zona Voluntari-Pipera.

Amplasat pe un teren de peste 12.000 metri pătrați, proiectul va fi alcătuit din două imobile rezidențiale, structurate pe un regim de înălțime P+5E+6R+7R.

Acestea vor avea un total de 101 apartamente – cu două, trei și patru camere, dar și penthouse-uri. În momentul de față, ambele blocuri cuprinse în proiect se află în construcție, termenul de finalizare fiind prevăzut pentru luna decembrie anului 2023.

Apartamentele cu două camere din cadrul ansamblului vor avea suprafețe cuprinse între aproximativ 64 și 99 metri pătrați, iar cele cu trei camere se vor încadra între circa 91 și 197 metri pătrați.

Cele trei penthouse-uri, pe de altă parte, sunt desfășurate pe 2 etaje și au suprafețe cuprinse între 487 și 503 metri pătrați.

Fiecare apartament va dispune de sistem smart home și sistem de încălzire prin pardoseală. În plus, proprietarii vor putea achiziționa una dintre cele 20 de boxe de depozitare incluse în proiect.

Ambele blocuri vor avea fațadă ventilată, soluție recunoscută pentru faptul că încetinește considerabil degradarea în timp a exteriorului clădirilor.

Printre facilitățile din North Avenue by A|B Imobiliare se numără cele 123 de locuri de parcare și un parc privat de peste 1.100 metri pătrați.

CITEȘTE ȘI: Încep lucrările la primele 406 apartamente din Greenfield Teilor Băneasa

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...