Element Industrial va lansa un proiect în Chitila, Ilfov

Noua companie Eelement Industrial a lansat proiectul ELI PARK 1, care va fi construit în două faze pe un teren cu suprafață de 10 hectare localizat pe DN 7, la ieșirea din Chitila.

Element Industrial va dezvolta parcuri logistice de clasă A, strategic localizate. Am luat decizia de a demara acest business pe fondul unui consum în creștere, care a determinat dezvoltarea semnificativă atât a nișei de comerț electronic cât și a companiilor FMCG”, spune Muler Onofrei, Managing Partener,  Element Industrial.

ELI PARK 1 va avea o suprafață închiriabilă de 45.000 mp de spații de depozitare și birouri

Prima fază, în suprafață de 20.000 mp, va fi livrată în trimestrul al doilea din 2019. ELI PARK 1 este localizat la o distanță de 4 km de centura București, cu acces la un drum național cu patru benzi, DN 7. Principalele avantaje sunt  accesul facil către nordul Bucureștiului și amplasarea într-o zonă cu excedent de forță de muncă (Chitila/Buftea), spre deosbire de alte zone clasice de logistică unde sunt probleme în acest sens, ca de exemplu A1 – km 14 sau 23.

Noul proiect va fi dezvoltat la standard internațional de clasă A, beneficiind de specificații tehnice precum: înălțime liberă de depozitare de 11,5 m, o ușă de încărcare/descărcare la fiecare 800 mp de hală, spații generoase de manevră pentru camioane (35 m truck court) și locuri numeroase de parcare. Suprafața minimă de închiriat este de 2.500 de mp.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...