Proiectele ELI Parks vor dispune de panouri fotovoltaice pe acoperiș

Primul proiect care va fi echipat cu panouri fotovoltaice va fi ELI Park 4

Element Industrial a semnat un parteneriat cu furnizorul slovac de soluții de energie durabilă TESLA Group prin care slovacii vor produce și administra energie fotovoltaică pe acoperișurile clădirilor din proiectele ELI Parks.

Astfel, Element Industrial vrea să se asigure că cei care au închiriat spații logistice își acoperă cel puțin 30% din consumul de energie din surse regenerabile.

TESLA Group activează pe piața energiei regenerabile din România încă din anul 2010, operând în prezent o capacitate de peste 20 MW de parcuri fotovoltaice montate la sol și dezvoltând suplimentar o putere de 900 MW.

Element Industrial dezvoltă un parc logistic de clasă A în zona de Nord-Vest a Bucureștiului unde va avea, până la sfârșitul anului 2022, un portofoliu de 100.000 mp livrați.

Compania își propune să aibă 200.000 mp livrați în toată țara până în 2023, cu noi proiecte la Ploiești, Bacău și Brăila.

Primul proiect care va fi echipat cu panouri fotovoltaice va fi ELI Park 4 (o clădire nouă de 20.000 mp), livrat la București în trimestrul al doilea al anului 2023.

CITEȘTE ȘI: Compania vâlceană Don Pedro, parteneriat pentru energie solară cu E.ON

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...