DAAS va avea un depozit built-to-suit de 9.000 mp în viitorul ELI Park Ploiești

Proiectul va fi livrat în al doilea trimestru al anului viitor

DAAS va avea un centru logistic și administrativ de tip build-to-suit cu o suprafață totală de 9.000 mp, inclusiv o zonă dedicată de spații de birouri de 900 mp în ELI Park Ploiești.

Noul depozit dedicat DAAS reprezintă prima fază a proiectului ELI Park Ploiești, amplasat în proximitatea centurii de vest a orașului.

Pe lângă acest proiect de tip built-to-suit, întregul parc va avea încă 56.000 mp de spații logistice și de producție de clasă A. Întregul proiect este proiectat pentru a atinge la final o suprafață total construită de 65.000 mp.

DAAS este parte din grupul EPTA, companie multinațională specializată în domeniul soluțiilor de tip temperatură controlată, specializat în designul, producerea și comercializarea sistemelor și serviciilor complete de refrigerare.

Compania are o experiență de peste 29 de ani pe piața din România și a fost implicată în furnizarea și echiparea a peste 1.200 de magazine, dintre cele mai importante lanturi de retail.

CITEȘTE ȘI: Dedeman s-a asociat cu Element Industrial pentru Eli Park 1

- Publicitate -

Aproape două treimi dintre români au făcut economii în ultimele 12 luni

Românii încearcă să se pregătească pentru situațiile neprevăzute făcând economii. Astfel, peste 64% dintre respondenții români ai unui sondaj...

Ungurii de la KÉSZ au autorizație de construire pentru ansamblul Corallis Apartments

KÉSZ a obținut autorizația de construire pentru proiectul rezidențial Corallis Apartments, situat pe malul Lacului Grivița, în zona Petrom...