Edenred Digital Center angajează 50 de specialiști IT în București

Edenred Digital Center continuă să recruteze specialiști IT pentru 50 de poziții disponibile în departamente precum Mobile Development, API Development, Data Science & Business Inteligence, Infrastructură și Operațiuni, E-payment Solutions Developement, Network Security și Cloud.

În prezent, Edenred Digital Center (EDC) dezvoltă soluții pentru tranzacții online pentru subsidiarele Edenred din întreaga lume.

Centrul a fost deschis în luna mai 2019, în București, și are, în acest moment, 72 de angajați.

În centrul de la București, echipele IT dezvoltă proiecte precum aplicații mobile de plăți digitale pentru zeci de milioane de beneficiari ai soluțiilor Edenred din cele 46 de țări în care grupul este prezent.

Soluțiile oferite de companie sunt folosite zilnic de peste 50 de milioane de angajați din 46 de țări.

Anul trecut, grupul a gestionat tranzacții în valoare de 31 de miliarde de euro, realizate de beneficiari, mai ales prin aplicații mobile, platforme online și carduri.

- Publicitate -

Cât de pline sunt mijloacele de transport în comun din București? Poți vedea pe Google Maps

De astăzi, călătorii pot vedea în timp real, în aplicaţia Google Maps, gradul de încărcare al mijloacelor de transport...

Continental Tires Timișoara închiriază un depozit pentru stocarea anvelopelor

VGP anunță finalizarea celei de-a 8-a clădiri din VGP Park Timișoara odată cu livrarea depozitului către Continental Tires Timișoara,...