Valoarea maximă a tichetului de masă ajuge la 30 lei pentru fiecare zi lucrată

Valoarea maximă a tichetului de masă pe care angajatorii o pot oferi angajaților crește la 30 lei per angajat, pentru fiecare zi lucrată, din luna iulie a acestui an.

De asemenea, angajatorii pot alege să acorde retroactiv diferența dintre suma pe care au acordat-o deja în luna iunie și valoarea nominală maximă.

În același timp, de la 1 iulie, valoarea maximă a cardurilor Edenred Ticket Restaurant se majorează de la 20,17 lei la 30 de lei pentru fiecare zi lucrată/angajat.

Conform unui studiu de percepție realizat de către Exact Business Solutions, 6 din 10 companii considerau că valoarea tichetelor de masă ar fi trebuit să crească, pentru a le asigura angajaților o alimentație corespunzătoare.

Mai mult, un procent de 87% dintre angajatori consideră că tichetele îmbunătățesc calitatea vieții angajaților.

În ceea ce privește angajații, 74% dintre aceștia au afirmat că tichetele de masă sunt o componentă indispensibilă a pachetului salarial, iar 60% dintre respondenții care vor să își schimbe locul de muncă vor tichete de masă în pachetul de beneficii salariale.

CITEȘTE ȘI: Edenred a lansat propria soluție de plăți mobile pentru Android

- Publicitate -

KFC a depășit pragul de 1 miliarde de lei vânzări în 2023 în România

Cea mai mare contribuție la rezultatele financiare ale Sphera Franchise Group anul trecut a avut-o KFC care a depășit...

România este pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT

România se clasează pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT, 4 din 10 angajați fiind femei,...