SanoPass lansează platforma de telemedicină medicU

Companiile care optează pentru produsele Edenred pot oferi gratuit angajaților lor serviciul de Telemedicină, ori de câte ori au nevoie

SanoPass și Edenred au lansat un parteneriat prin care oferă companiilor din România primul pachet de beneficii extrasalariale cu acces la platforma de telemedicină medicU.

Serviciile de telemedicină medicU sunt disponibile pentru clienții Edenred și includ triaj medical bazat pe inteligență artificială, precum și consultații medicale prin telefon, video sau chat.

Astfel, companiile care optează pentru produsele Edenred pot oferi gratuit angajaților lor serviciul de Telemedicină, ori de câte ori au nevoie.

Toți beneficiarii Edenred pot accesa platforma medicU și pot face o programare pentru o consultație 1 la 1 cu medicul de care au nevoie, prin telefon, chat sau video.

Platforma a fost dezvoltată utilizând tehnologia Easy Medical, o companie IT românească cu peste 10 ani de experiență în dezvoltarea de soluții software pentru clinici și laboratoare medicale.

medicU utilizează pentru fișa de anamneză cel mai avansat symptom checker din România, evaluând simptomele cu o precizie de 93%. Acesta integrează o bază de date complexă cu peste 2.250 de concepte medicale.

SanoPass este o platformă românească de med-tech care colaborează cu peste 1.000 de clinici private de proximitate și din rețele mari, dar și cu peste 150 de săli de fitness. Aceasta asigură accesul la peste 11.000 de medici, garantând programări cu acoperire națională în maximum 48 de ore. 

Prin intermediul rețelei sale naționale de parteneri, SanoPass asigură servicii medicale și de fitness pentru 50.000 de abonați și 30.000 de utilizatori activi.

CITEȘTE ȘI: Docbook primeste o investiție de 600.000 euro pentru o platfomă de telemedicină

- Publicitate -

KFC a depășit pragul de 1 miliarde de lei vânzări în 2023 în România

Cea mai mare contribuție la rezultatele financiare ale Sphera Franchise Group anul trecut a avut-o KFC care a depășit...

România este pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT

România se clasează pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT, 4 din 10 angajați fiind femei,...