Tazz by eMAG permite plata online cu cardurile de masă Edenred

Prin intermediul acestui parteneriat clienții celor două branduri pot utiliza cardul Edenred Ticket Restaurant pentru a comanda şi plăti mâncare online.

Inovație tech permite integrarea completă emitent – platformă – restaurante, iar plata cu tichete de masă devine un beneficiu exclusiv al utilizatorilor Edenred.

Aceștia trebuie să înroleze cardul Edenred Ticket Restaurant în aplicația Tazz by eMAG, procesul de plată fiind identic cu cel utilizat pentru cardurile bancare folosite până acum în aplicaţie.

Utilizatorii pot consulta soldul disponibil pe cardul de masă direct în aplicaţia Tazz by eMAG, fără a mai fi necesară accesarea aplicației MyEdenred.

De asemenea, pot achita online masa de prânz de la restaurante din 23 de orașe din țară în care Tazz by eMAG este prezent.

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...